Verhalen

Ontdek inspirerende verhalen van aanbestedingen die met succes zijn afgerond binnen onze inkoopsamenwerking. Deze verhalen belichten niet alleen de resultaten, maar ook de inzet, innovatie en samenwerking die hebben bijgedragen aan hun succes.


In deze verhalen vertellen wij hoe samenwerking, expertise en vastberadenheid hebben geleid tot buitengewone resultaten. Lees onze succesverhalen en laat u inspireren.

Alle verhalen

Inkoopcoödinator
Meerinzicht

Europese aanbesteding Contractmanagementsoftware

Nauwkeurig contractmanagement: de sleutel tot succes en naleving. Daarom bewaart de ISNV de afgesloten overeenkomsten in een gezamenlijk contractmanagementsysteem. Ook d√°t systeem werd aanbesteed.
Inkoopcoördinator
Gemeente Oldebroek

Nieuwe speelvoorzieningen voor 11 gemeenten

De Europese aanbesteding voor raamovereenkomsten van Speelvoorzieningen 2022 t/m 2025 was meer dan alleen een procedure. Het werd een mooi voorbeeld hoe 11 gemeenten hun krachten bundelden om samen hun visie te verwezenlijken en voordeel te behalen.

Ook zakendoen met de gemeente?

Wilt u meer weten over aanbestedingsprocedures en hoe uw bedrijf kan deelnemen? Ontdek alle relevante informatie op onze speciale pagina voor ondernemers.

Deelnemers