Verhalen

Ontdek inspirerende verhalen van aanbestedingen die met succes zijn afgerond binnen onze inkoopsamenwerking. Deze verhalen belichten niet alleen de resultaten, maar ook de inzet, innovatie en samenwerking die hebben bijgedragen aan hun succes.


In deze verhalen vertellen wij hoe samenwerking, expertise en vastberadenheid hebben geleid tot buitengewone resultaten. Lees onze succesverhalen en laat u inspireren.

Alle verhalen

Veronique Rietman Veronique Rietman
Programmamanager Noord-Veluwe Bereikbaar

Werkgeversaanpak - Noord-Veluwe Bereikbaar

Werkgevers hebben een cruciale rol in het aanmoedigen van bewust reisgedrag van hun personeel. Wij zochten een partij om ons mobiliteitsbeleid te verduurzamen en het bewust reisgedrag te bevorderen.
Logo Noord Veluwe Bereikbaar Adviseur Verkeer en Vervoer
Noord-Veluwe Bereikbaar

Fietscampagnes Noord-Veluwe Bereikbaar

Met fietscampagnes willen we het fietsgebruik in de regio stimuleren en mensen aanmoedigen vaker de auto te laten staan. Daarvoor gingen we op zoek naar een partij die deze campagnes kan verzorgen.
Meerinzicht Inkoopcoödinator
Meerinzicht

Europese aanbesteding Contractmanagementsoftware

Nauwkeurig contractmanagement: de sleutel tot succes en naleving. Daarom bewaart de ISNV de afgesloten overeenkomsten in een gezamenlijk contractmanagementsysteem. Ook d√°t systeem werd aanbesteed.
Gemeente Oldebroek Inkoopcoördinator
Gemeente Oldebroek

Nieuwe speelvoorzieningen voor 11 gemeenten

De Europese aanbesteding voor raamovereenkomsten van Speelvoorzieningen 2022 t/m 2025 was meer dan alleen een procedure. Het werd een mooi voorbeeld hoe 11 gemeenten hun krachten bundelden om samen hun visie te verwezenlijken en voordeel te behalen.

Ook zakendoen met de gemeente?

Wilt u meer weten over aanbestedingsprocedures en hoe uw bedrijf kan deelnemen? Ontdek alle relevante informatie op onze speciale pagina voor ondernemers.

Deelnemers