Dit is ISNV

De ISNV is een samenwerking op het gebied van inkoop, contractbeheer en contractmanagement voor 12 gemeentelijke organisaties/samenwerkingsverbanden op de Noord-Veluwe. De deelnemende organisaties werken op vrijwillige basis samen op het gebied van inkoop, onder de naam Inkoopsamenwerking Noord-Veluwe (ISNV).


Deelnemende organisaties zijn de gemeenten Bunschoten, Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Heerde, Nunspeet, Nijkerk, Oldebroek, Putten, Zeewolde, de GR Meerinzicht en de Omgevingsdienst Veluwe (ODVeluwe), die we hierna deelnemende organisaties noemen.


De ISNV heeft als doel het behalen van kwantitatieve en kwalitatieve resultaten, en de inkoopfunctie binnen de deelnemende organisaties professioneel uit te voeren. De ISNV is een netwerksamenwerking en heeft geen rechtspersoonlijkheid.Waarom deze samenwerking?

De inkooppraktijk binnen de deelnemende organisaties is zo complex en omvangrijk dat samenwerking op het gebied van kennisdeling en inkoopbundeling veel voordelen biedt. De gemeenten Elburg, Heerde, Hattem, Oldebroek, Nunspeet, Putten, Ermelo, Harderwijk en de Regio Noord Veluwe hebben in 2008 samen een concrete stap gemaakt op weg naar inkoopsamenwerking. Deze stap heeft vorm gekregen door vanuit de eerder opgestelde gezamenlijke inkoopkalender aanbestedingsprojecten op te starten.


De ISNV bundelt de inkoopactiviteiten, capaciteiten en kennis van individuele deelnemende organisaties, daar waar dit passend is en dit tot kwalitatieve en kwantitatieve voordelen leidt.


Inkoopbeleid

De deelnemende organisaties werken zo efficiënt mogelijk op inkoopgebied. Dat betekent dat het inkoopbeleid en de inkoopvoorwaarden voor alle deelnemende organisaties vrijwel gelijk zijn. Waar een deelnemer nadere invulling van het inkoopbeleid heeft, wordt dit in een lokaal addendum vermeld. Indien we in ISNV-verband de markt benaderen dan geldt het ISNV Inkoopbeleid.


Beter en slimmer inkopen

Inkoopsamenwerking is meer is dan een bundeling van inkoopvolumes. Door samen te werken bouwen we kennis op van producten, diensten, markten en bedrijven. Zo kunnen we risico’s verminderen en de kwaliteit van het inkoopproces en de in te kopen producten en diensten, verbeteren.


Betrokken

Elke deelnemende organisatie zorgt ervoor dat het inkoopbeleid en het inkoopproces goed worden geborgd in de eigen organisatie. Binnen de ISNV zijn inkoopcoördinatoren een belangrijke spil in de samenwerking. Zij begeleiden de budgethouders bij de toepassing van het inkoopbeleid en uitvoering van het Inkoopproces.


Gemeentelijke doelen

Onze inkopers weten dat professioneel inkopen meer is dan de laagste prijs binnenhalen. Ze hebben oog voor gemeentelijke doelen, zoals het stimuleren van de regionale economie, social return, duurzaamheid, innovatie en sociale aspecten. Samen halen we het beste uit de markt.


Informatievoorziening

De deelnemende organisaties van deze samenwerking stellen alle voor u relevante informatie hier beschikbaar. De informatie is voor alle partijen die een zakelijke relatie met de deelnemende partijen hebben of willen aangaan.


Wie wij zijn

Graag stellen wij uw contactpersonen van de deelnemende gemeenten aan u voor:

Agnus Veenstra

Foto Agnus Veenstra Inkoopcoördinator
Meerinzicht
inkoop@meerinzicht.nl

Amber van den Broek

Amber van den Broek Medewerker Inkoop & Contractbeheer
Meerinzicht
inkoop@meerinzicht.nl

Bram Kroes

Foto Bram Kroes Inkoopadviseur
Gemeente Putten
inkoop@putten.nl

Corine ten Hove

Foto Corine ten Hove Inkoopadviseur
Gemeente Nunspeet
inkoop@nunspeet.nl

Dominique Kuiper-Schreuder

Foto Dominique Kuiper Inkoopadviseur
Gemeente Zeewolde (Meerinzicht)
inkoop@meerinzicht.nl

Edwerd Schuring

Foto Edwerd Schuring Inkoopadviseur H2O
Gemeente Hattem, Heerde en Oldebroek
inkoopH2O@heerde.nl

GertJan de Jong

Foto Gertjan de Jong Inkoopadviseur
Gemeente Nijkerk
gemeente@nijkerk.eu

Jonie Meijer – Bakarbessy

Jonie Meijer  Bakarbessy inkoopadviseur
Gemeente Nijkerk
gemeente@nijkerk.eu

Leonie Stoker-Penning

Foto Leonie Stoker Inkoopadviseur
Gemeente Nunspeet
inkoop@nunspeet.nl

Linda Neijensteijn

Foto Linda Neijensteijn Voorzitter Inkoopcoördinatoren overleg
Gemeente Heerde
inkoopH2O@heerde.nl

Mario Koenraadt

Foto Mario Koenraadt Inkoopadviseur
Gemeente Elburg en Nijkerk
inkoop@elburg.nl

Marit Clercx

Foto Marit Clercx Inkoopadviseur
Gemeente Elburg
inkoop@elburg.nl

Sharon van Beek

Foto Sharon van Beek Inkoopcoördinator Meerinzicht
Bedrijfsvoering en sociaal domein
inkoop@meerinzicht.nl

Tanja Boersma

Foto Tanja Boersma Inkoopadviseur H2O
Gemeente Hattem, Heerde en Oldebroek
inkoopH2O@heerde.nl

Wendy Ruijter-Kunstman

Foto Wendy Ruijter-Kunstman Inkoopcoördinator
Meerinzicht
inkoop@meerinzicht.nl

Contact opnemen met de ISNV

Om contact op te nemen met de ISNV, kunt u de volgende mogelijkheden gebruiken:


U kunt een e-mail sturen naar:

inkoop@isnv.nl


U kunt een brief sturen naar:

ISNV Inkoopsamenwerking Noord-Veluwe

T.a.v. Inkoopcoördinatoren 

Postbus 400

3880 AK Putten

Contactformulier

Om contact op te nemen met de ISNV kunt u ook gebruikmaken van ons contactformulier en melden waarmee wij u kunnen helpen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Deelnemers