Jeugdhulpregio Noord-Veluwe

De gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek, Putten en Zeewolde hebben in 2021 de contracten voor jeugdhulp 2022-2028 gezamenlijk aanbesteed. Samen zijn deze gemeenten verantwoordelijk voor de uitvoering van jeugdhulp in deze gemeenten.


Voor alle relevante informatie over de uitvoering van jeugdhulp, zoals het inkoopproces, samenwerking op het gebied van jeugdhulp binnen de regio Noord-Veluwe en informatie over onze werkwijze en processen, verwijzen wij naar de nieuwe website van Jeugdhulpregio Noord-Veluwe. Ook vindt u hier een overzicht met productcodes per aanbieder. Deze lijst wordt aan het eind van elke maand bijgewerkt.


Bekijk het overzicht van aanbestedingen

In onze aanbestedingskalender geven we zoveel mogelijk inzicht in de aanbestedingen die we voornemens zijn aan te besteden. Het gaat om contracten die aflopen en opnieuw worden aanbesteed, inkooppakketten waar het drempelbedrag wordt overschreden, of projecten die erg complex zijn. Op deze manier willen we partijen tijd geven om zich voor te bereiden op aanbestedingen waarin zij mogelijkerwijs interesse hebben.

Deelnemers