01 Nov 2023 | Update: 20 Feb 2024

15 jaar ISNV: Onthulling nieuw logo

Sinds 2008 hebben 12 gemeentelijke organisaties op de Noord-Veluwe en rond het Veluwemeer hun krachten gebundeld in de Inkoopsamenwerking Noord-Veluwe (ISNV). Dit partnerschap heeft geleid tot waardevolle resultaten, met efficiëntere inkoopprocessen als gevolg. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan, en bij deze mijlpaal presenteren we met trots ons nieuwe logo.


Een eigentijds symbool voor professionaliteit

Het nieuwe logo weerspiegelt de moderne en professionele uitstraling van de ISNV. Eenvoud en functionaliteit staan centraal, passend bij onze focus op inkoopoptimalisatie.


Een subtiele verwijzing naar de regio

Onze regio, de Noord-Veluwe, is uniek en dat willen we subtiel laten terugkomen in het logo. De kleuren zijn zorgvuldig gekozen: Blauw vertegenwoordigt de omringende randmeren, Terracotta symboliseert de verbondenheid van de gemeentekernen, en Groen staat voor de weelderige bossen en weilanden.


Krachtige symboliek

De pijlen in het logo benadrukken onze dynamische aanpak en het streven naar vooruitgang. Als inkopers van gemeenten hebben we dagelijks te maken met verschillende uitdagingen en inkooptrajecten. We bewegen ons voort in verschillende richtingen, altijd met het oog op verbetering.


Samenwerking en efficiëntie

Het hart van ons logo wordt gevormd door een honingraad, een krachtig symbool voor samenwerking en efficiëntie. Als ISNV geloven we in de toegevoegde waarde van gezamenlijke inspanningen en het creëren van duurzame relaties met onze partners.


Dit nieuwe logo vertegenwoordigt onze identiteit als betrokken en professionele inkooporganisatie. We zijn trots op onze prestaties en kijken vol vertrouwen uit naar verdere groei en succesvolle samenwerkingen.

Laatste artikelen

07 Mar 2024 | Update: 07 Mar 2024

Nieuwe voorzitter ISVN

Linda Neijensteijn is sinds 1 januari de nieuwe voorzitter van het Inkoopcoördinatorenoverleg van de Inkoopsamenwerking Noord-Veluwe.
Lees verder
11 Jan 2024 | Update: 07 Mar 2024

Vacature Adviseur Inkoop Meerinzicht

Ben jij analytisch, gedreven, heb je affiniteit met het commerciële spel en ben je communicatief sterk? Dan is deze functie iets voor jou!
Lees verder
22 Nov 2023 | Update: 23 Nov 2023

De ISNV viert 15 jarig bestaan

Op maandag 20 november vierde de ISNV haar 15 jarig bestaan tijdens een bijeenkomst in de Gemeente Putten. Dit was een feestelijk moment om stil te staan bij dit mooie jubileum.
Lees verder
31 Oct 2023 | Update: 20 Feb 2024

Social Return on Investment (SROI)

De deelnemers van de Inkoopsamenwerking Noord-Veluwe (ISNV) streven naar een inclusieve arbeidsmarkt en hechten grote waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Lees verder
30 Aug 2023 | Update: 20 Feb 2024

Inschrijven op een aanbesteding van de ISNV

Voor het publiceren van aanbestedingen maakt de ISNV gebruik van de aanbestedingstool 'Mercell Source-to-Contract'. Bent u geïnteresseerd in het inschrijven op een aanbesteding van de ISNV? Dan dient u het volgende te doen.
Lees verder

Meer weten over ISNV

De ISNV bundelt de inkoopactiviteiten, capaciteiten en kennis van individuele deelnemende organisaties, daar waar dit passend is en dit tot kwalitatieve en kwantitatieve voordelen leidt. Wilt u meer weten over onze doelstellingen of onze deelnemers? Op de pagina Over ISNV leest u meer.

Deelnemers