30 Aug 2023 | Update: 20 Feb 2024

Inschrijven op een aanbesteding van de ISNV

Voor het publiceren van aanbestedingen maakt de ISNV gebruik van de aanbestedingstool 'Mercell Source-to-Contract'. Bent u geïnteresseerd in het inschrijven op een aanbesteding van de ISNV? Dan dient u het volgende te doen.

1) Zorg ervoor dat u een account aanmaakt in 'Mercell Source-to-Contract'. Volg deze link om een account aan te maken. Heeft u al een account? Dan kunt u deze stap overslaan.

2) Nadat u een account heeft aangemaakt, logt u in op uw account in 'Mercell Source-to-Contract'.

3) Zoek op de naam van de tender of op het tendernummer van de tender waarop u wilt inschrijven.

3a)Eventueel kunt u via deze link de tender-pagina van Mercell benaderen. Door op de knop 'Filter' te drukken, kunt u uw zoekopdracht invoeren. Tip: vul bij het veld 'Inkopende organisatie' de zoekterm 'ISNV' in om alle openstaande tenders van de ISNV te bekijken.

4) Wanneer u de juiste tender gevonden heeft, klikt u op de tender om deze te openen.

5) Nadat u de tender geopend heeft, komt u in het dashboard van de tender terecht. Om aan de tender deel te nemen, dient u op de knop 'Deelnemen' te klikken.

6) U kunt nu starten met uw inschrijving op de tender.


Voor informatie over en hulp bij het werken in Mercell Source-to-Contract, kunt u:

  1. De hulppagina van Mercell raadplegen
  2. Per e-mail contact opnemen met de helpdesk van Mercell via: supportnl@mercell.com
  3. Telefonisch contact opnemen met de helpdesk van Mercell via +31 (0)85-001 4593 (ma t/m vr: 9.00 uur tot 17.00 uur).


Laatste artikelen

07 Mar 2024 | Update: 13 Jun 2024

Nieuwe voorzitter ISNV

Foto Linda Neijensteijn
Linda Neijensteijn is sinds 1 januari de nieuwe voorzitter van het Inkoopcoördinatorenoverleg van de Inkoopsamenwerking Noord-Veluwe.
Lees verder
22 Nov 2023 | Update: 23 Nov 2023

De ISNV viert 15 jarig bestaan

ISNV viert jubileum
Op maandag 20 november vierde de ISNV haar 15 jarig bestaan tijdens een bijeenkomst in de Gemeente Putten. Dit was een feestelijk moment om stil te staan bij dit mooie jubileum.
Lees verder
01 Nov 2023 | Update: 20 Feb 2024

15 jaar ISNV: Onthulling nieuw logo

Logo ISNV
Sinds 2008 hebben 12 gemeentelijke organisaties op de Noord-Veluwe en rond het Veluwemeer hun krachten gebundeld in de ISNV.
Lees verder
31 Oct 2023 | Update: 20 Feb 2024

Social Return on Investment (SROI)

SROI
De deelnemers van de Inkoopsamenwerking Noord-Veluwe (ISNV) streven naar een inclusieve arbeidsmarkt en hechten grote waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Lees verder

Bekijk het overzicht van aanbestedingen

In onze aanbestedingskalender geven we zoveel mogelijk inzicht in de aanbestedingen die we voornemens zijn aan te besteden. Het gaat om contracten die aflopen en opnieuw worden aanbesteed, inkooppakketten waar het drempelbedrag wordt overschreden, of projecten die erg complex zijn. Op deze manier willen we partijen tijd geven om zich voor te bereiden op aanbestedingen waarin zij mogelijkerwijs interesse hebben.

Deelnemers