22 Nov 2023 | Update: 23 Nov 2023

De ISNV viert 15 jarig bestaan

Op maandag 20 november kwamen de gemeentesecretarissen, stuurgroepleden en inkoopcoördinatoren, van de Inkoopsamenwerking Noord-Veluwe samen in Putten. Dit was een feestelijk moment om stil te staan bij het 15-jarig bestaan van de samenwerking.


Wisseling van de wacht

Tijdens het officiële gedeelte werd de voorzittersrol van de ISNV Stuurgroep officieel overgedragen. Tot nu toe hield Gerard Maaskant, Afdelingsmanager Dienstverlening bij de Gemeente Putten, spreekwoordelijk ‘’alle ballen in de lucht” en dit droeg hij symbolisch over aan zijn opvolger Klaudio Hofman, teammanager Financiën bij de Gemeente Nunspeet (zie foto). Gerard Maaskant gaat vanaf december van zijn pensioen genieten.

Ook Ferdinand Contant droeg zijn rol als coördinerend Gemeentesecretaris van de ISNV over aan zijn collega van de Gemeente Nunspeet, de heer André Heijkamp. De veranderingen zijn per 1 december van kracht.


Nieuwe logo en website

Tijdens de bijeenkomst werden ook de nieuwe huisstijl en de nieuwe website officieel gepresenteerd. Op de website kunnen geïnteresseerden onder andere terecht voor alle relevante informatie over zakendoen met de ISNV en de aanbestedingen die we voornemens zijn aan te besteden.

Laatste artikelen

11 Jan 2024 | Update: 11 Jan 2024

Vacature Adviseur Inkoop Meerinzicht

Ben jij analytisch, gedreven, heb je affiniteit met het commerciële spel, ben je communicatief sterk en beschik je over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Dan is de functie van adviseur inkoop jou op het lijf geschreven.
Lees verder
01 Nov 2023 | Update: 20 Feb 2024

15 jaar ISNV: Onthulling nieuw logo

Sinds 2008 hebben 12 gemeentelijke organisaties op de Noord-Veluwe en rond het Veluwemeer hun krachten gebundeld in de ISNV.
Lees verder
31 Oct 2023 | Update: 20 Feb 2024

Social Return on Investment (SROI)

De deelnemers van de Inkoopsamenwerking Noord-Veluwe (ISNV) streven naar een inclusieve arbeidsmarkt en hechten grote waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Lees verder
30 Aug 2023 | Update: 20 Feb 2024

Inschrijven op een aanbesteding van de ISNV

Voor het publiceren van aanbestedingen maakt de ISNV gebruik van de aanbestedingstool 'Mercell Source-to-Contract'. Bent u geïnteresseerd in het inschrijven op een aanbesteding van de ISNV? Dan dient u het volgende te doen.
Lees verder

Meer weten over ons nieuwe logo?

Onze regio, de Noord-Veluwe, is uniek. Dat is één van de kenmerken die we subtiel laten terugkomen in ons nieuwe logo. Wilt u meer weten over de verdere symboliek? In het volgende artikel leest u daarover meer.

Deelnemers