11 Jan 2024 | Update: 07 Mar 2024

Vacature Adviseur Inkoop Meerinzicht

Bij Meerinzicht maken mensen het verschil. Meerinzicht is dé organisatie die voor de gemeenten Ermelo, Harderwijk en Zeewolde de adviserende, faciliterende en uitvoerende taken met betrekking tot bedrijfsvoering verricht. Ook verricht Meerinzicht taken op het gebied van zorg, werk en inkomen, jeugd en leerling zaken. De laatste twee worden ook uitgevoerd voor de gemeenten Elburg, Nunspeet, Oldebroek en Putten. Een groot en sterk samenwerkingsverband waarbij een goede dienstverlening en ondersteuning aan de gemeenten ons hoofddoel is.


De volledige vacature lees je hier:

https://werkenbij.meerinzicht.nl/vacatures/details/adviseur-inkoop/

Laatste artikelen

07 Mar 2024 | Update: 07 Mar 2024

Nieuwe voorzitter ISVN

Linda Neijensteijn is sinds 1 januari de nieuwe voorzitter van het Inkoopcoördinatorenoverleg van de Inkoopsamenwerking Noord-Veluwe.
Lees verder
22 Nov 2023 | Update: 23 Nov 2023

De ISNV viert 15 jarig bestaan

Op maandag 20 november vierde de ISNV haar 15 jarig bestaan tijdens een bijeenkomst in de Gemeente Putten. Dit was een feestelijk moment om stil te staan bij dit mooie jubileum.
Lees verder
01 Nov 2023 | Update: 20 Feb 2024

15 jaar ISNV: Onthulling nieuw logo

Sinds 2008 hebben 12 gemeentelijke organisaties op de Noord-Veluwe en rond het Veluwemeer hun krachten gebundeld in de ISNV.
Lees verder
31 Oct 2023 | Update: 20 Feb 2024

Social Return on Investment (SROI)

De deelnemers van de Inkoopsamenwerking Noord-Veluwe (ISNV) streven naar een inclusieve arbeidsmarkt en hechten grote waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Lees verder
30 Aug 2023 | Update: 20 Feb 2024

Inschrijven op een aanbesteding van de ISNV

Voor het publiceren van aanbestedingen maakt de ISNV gebruik van de aanbestedingstool 'Mercell Source-to-Contract'. Bent u geïnteresseerd in het inschrijven op een aanbesteding van de ISNV? Dan dient u het volgende te doen.
Lees verder

Meer weten over ISNV

De ISNV bundelt de inkoopactiviteiten, capaciteiten en kennis van individuele deelnemende organisaties, daar waar dit passend is en dit tot kwalitatieve en kwantitatieve voordelen leidt. Meer weten over onze werkwijze en deelnemers?

Deelnemers